YEŞİL KAHVENİN ZAYIFLAMAYA ETKİSİ

YEŞİL KAHVENİN ZAYIFLAMAYA ETKİSİ




Zayıflamak isteyenler için farklı bir alternatif daha... Yeşil kahve. Hiper tansiyon ve şeker hastalığına da iyi gelen yeşil kahve metabolizmanın hızlanmasını sağlayarak zayıflamaya yardımcı olur. Kavrulmamış olan yeşil kahve kavrulmuşa göre daha fazla antioksidan içermekte ve bu da yağ hücrelerinin parçalanmasını sağlamaktadır.

Yapılışı: Bir su bardağı suya bir tatlı kaşığı katılarak 5dk. demlenir veya normal kahve olarak da tüketilebilir.
Günde 2 defa içmek yeterli olacaktır. Ayrıca yorgun ve halsiz olanlar için bir enerji kaynağı olarak da fayda sağlayacaktır.




Sizde yeşil kahve ile zayıflamayı düşünenlerdenseniz günde iki buçuk litre su içmeyi de ihmal etmemelisiniz. Yeşil çayın vücuttan atmış olduğu suyu bu şekilde yerine koymuş olacaksınız.

Yeşil çay ile zayıflamayı deneyip başarılı olamayanlar bir de yeşil kahveyi deneyin derim çünkü yeşil kahve, yeşil çaya oranla tam üç kat antioksidan içerdiği için üç kat daha hızlı zayıflamanızı sağlayacaktır.

Yeşil kahve içindeki kafein sayesinde yağ yakımını hızlandırarak istenmeyen kilolardan kurtulmanıza yardımcı olacak size ise forma girmenin verdiği keyfi kalacaktır.


0 yorum:

Yorum Gönder